Corporate 17/02/2016

Ayming: az Alma Consulting Group új neve

Ayming: az Alma Consulting Group és a Lowendalmasaï sikeres egyesülésével létrejött új nemzetközi tanácsadó cégcsoport neve.

 

 

Az Ayming vezető nemzetközi teljesítménynövelő üzleti tanácsadó cégcsoport, mely az Alma Consulting Group és a Lowendalmasaï egyesülésével jött létre.

Az Ayming négy fő területen:

 

  • Adózás
  • Innováció
  • Emberi erőforrások
  • Operatív költségek (pl. stratégiai beszerzés, forgótőke, ellátási lánc)

nyújt stratégiai és operatív tanácsadást, annak érdekében, hogy ügyfelei üzleti teljesítménye tartósan növekedjen és fejlődjön.

Az Ayming tanácsadói tevékenységét a kockázatkezelés és -megelőzés, a folyamatok, a szervezet és a finanszírozás optimalizálása, továbbá növekedési stratégiák kidolgozása és az erőforrások újraelosztása jellemzi.

Az Ayming 14 országra kiterjedő nemzetközi jelenléte, és az üzleti teljesítmény növelésével kapcsolatos teljes körű szaktudása lehetővé teszi, hogy megfeleljen közép- és nagyvállalati ügyfelei egyéni elvárásainak.

„Francia és nemzetközi ügyfeleink 30 éve bizalommal fordulnak hozzánk annak érdekében, hogy elősegítsük teljesítményük növekedését és céljaik elérését. Szaktudásunk elismerése és ügyfeleink sikerei a legfontosabb értékeket jelentik számunkra. Az Ayming munkatársai nevében büszkén mondhatom, hogy az Alma Consulting Group és a Lowendalmasaï együttesen folytatják tovább a tevékenységüket. Az új név tükrözi azon céljainkat, hogy az üzleti teljesítmény javításának vala-mennyi forrását feltárjuk, és mindent megtegyünk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára hosszú távon is jelentős, mérhető eredményeket biztosítsunk. Ebben rejlik tevékenységünk egyedisége.” - Hervé Amar, az Ayming Elnöke.