Csatlakozzon hozzánk!

Tevékenységünk fejlesztéséhez folyamatosan keresünk szakértő kollégákat, köszönettel vesszük spontán jelentkezését!

Jelentkezés

Az Aymingnél dolgozni

Kik vagyunk?

Az Amying Magyarország fiatal, dinamikus csapata 2009 óta áll ügyfelei rendelkezésére a harminc éves nemzetközi tapasztalattal bíró, piacvezető, a világ 14 országában 1.500 főt foglalkoztató cégcsoport szaktudásával, a helyi igények figyelembevétele mellett.

 

Globális tapasztalat - Helyi szaktudás

 

HR politikánk a cégcsoport értékeire, továbbá olyan etikai elvek és szabályok összességére épül, mint a diszkriminációmentesség, a pártatlanság vagy a jóhiszeműség. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy új munkatársaink szakértelme és változatos tapasztalata hozzájáruljon a végzett csapatmunka kiválóságához.

Meggyőződésünk, hogy az integráció és a támogatás meghatározó jelentőséggel bír egy új munkahelyre történő belépéskor, ennek megfelelően alakítottuk ki tutor-rendszerünket, melyet sikeresen alkalmazunk új munkatársak felvételekor vagy belső mobilitás esetén.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek kimagasló eredményeket biztosítsunk, ennek érdekében munkatársaink képességeinek állandó fejlesztésére törekszünk, a szakmai pályafutásukat végigkísérő folyamatos képzések segítségével.

A cégcsoporton belüli mobilitás tökéletesen illeszkedik értékrendszerünkbe. Az Ayming valamennyi munkatársa számára fejlődési perspektívát kíván nyújtani, ezt a célkitűzést a vállalati teljesítmény egyik kritériumának tekintjük.

 

Simona Ferri, Nemzetközi HR Igazgató:

 

Kit keresünk?

Érdekli a tanácsadói szektor? Ügyfélorientált, dinamikus, motivált, nagy munkabírású, igazi csapatjátékos? Az Ayming Magyarország változatos munkát, kiemelkedő munkakörnyezetet, a szakmai fejlődés lehetőségét kínálja Önnek.

Kérjük, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat, vagy küldje el spontán jelentkezését!