Ayming - Business Performance Consulting

Az Ayming vezető nemzetközi teljesítménynövelő üzleti tanácsadó cégcsoport, mely az Alma Consulting Group és a Lowendalmasaï egyesülésével jött létre, és  14 országban - Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Japánban, Kanadában, Kínában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Portugáliában és Spanyolországban – van jelen.

2016-ben a közel 1 500 fős vállalat 164 millió euró árbevételt ért el.

Az Ayming az alábbi négy fő szakterületen nyújt stratégiai és operatív tanácsadást, annak érdekében, hogy ügyfelei üzleti teljesítménye tartósan növekedjen és fejlődjön:

  1. Adózás
  2. Innováció
  3. Emberi erőforrások
  4. Operatív költségek

 

 

Az Ayming tanácsadói tevékenységét a kockázatkezelés és –megelőzés, a belső folyamatok, a szervezet és a finanszírozás optimalizálása, továbbá növekedési stratégiák kidolgozása és az erőforrások újraelosztása jellemzi.

A sikeres eredmények és gyorsabb növekedés érdekében a vállalatoknak aktívabb lépéseket kell tenniük piaci helyzetük biztosítása és a folyamataik fejlesztése érdekében, fel kell készülniük a jövőbeni változásokra, továbbá folyamatosan azonosítaniuk kell az innovációs lehetőségeket.

A teljesítménynövelő üzleti tanácsadás (Business Performance Consulting) a vállalati sikerek növelésének új megközelítését jelenti.

Értéknövelő megoldások - egyéniesített szolgáltatáscsomagok

Az Ayming által kidolgozott programok személyre szabott szolgáltatáscsomagok (Value Performance Programs), melyek az ügyfél igényeinek megfelelő, üzleti teljesítményt növelő megoldást nyújtanak. Céljuk az erőteljesebb vállalati növekedés, a jövőbeni változásokra és lehetőségekre való felkészülés, valamint a hosszú távú piaci pozíció biztosítása.

Az egyéniesített szolgáltatáscsomagok mögött bizonyított módszertan áll. Mindegyik program egyedi, az adott ügyfél speciális igényei szerint kerül kialakításra.

Nyitottság – Open Performance

Egyedülálló üzleti modellünkben meghatározó az a kombináció, melyet a teljesítményorientált szemlélet mellet a nyitottság (Open Performance) jellemez.

Napjainkban ugyanis a teljesítmény túlmutat a kizárólagos gazdasági szempontokon, és minden üzleti területen megjelenik, ami átfogó és innovatív megközelítést igényel.

Ayming - állandó üzleti partner

Célunk, hogy ügyfeleink állandó partnerévé válva üzleti teljesítményüket hosszú távon növeljük, szoros kapcsolatunkat a bizalomra, a fenntarthatóságra és a pozitív kommunikációra építve.

Állandó üzleti partnerként mérhető eredményeket és kézzelfogható előnyöket kínálunk, kiemelt figyelemmel a fenntartható teljesítménynövelést befolyásoló tényezőkre, valamint az értékteremtésre.

Ez a megközelítés a kulcsa tanácsadói tevékenységünk sikerének, ügyfeleink hűségének és együttműködésének.

Az Ayming Magyarországon tagja többek között az Amerikai Kereskedelmi Kamarának, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének, a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarának, a Magyar Innovációs Szövetségnek és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának.