Menedzsment

 Cégcsoport

 

Hervé Amar

Elnök, Ayming Csoport

Hervé Amar vállalatértékelési diplomával rendelkezik. 1998-tól az F-Initiatives vezérigazgatója volt, majd 2001-ben az Alma Consulting Group Innovációs Részlegének vezetőjévé, 2008-ban pedig a cég vezérigazgatójává nevezték ki.

2014. januárjában az Alma Consulting Group elnöke lett, és ugyanezt a posztot tölti be az Alma Consulting Group és a Lowendalmasaï egyesülését követően létrejött új cégben, az Aymingben is.

 

 Carlos Bofill
Nemzetközi Igazgató, Ayming Csoport Északi Régió

Carlos Bofill az UPV (San Sebastian) jogi, az Instituto de Empresa (Madrid) Masters és a University of Chicago MBA végzettségével rendelkezik. Karrierjét az első külföldi leányvállalat alapítójaként 1998-ban kezdte a Lowendal Spanyolországnál. 2002 és 2007 között a Lowendal Csoport dél-európai ügyvezetője volt. A Lowendal és a Masaï egyesülését követően, 2008-ban az új cégcsoport nemzetközi igazgatója lett.

2016. januárjában, az Alma Consulting Group és a Lowendalmasaï egyesülését követően az Ayming északi régiójának a nemzetközi igazgatója, így a következő országok tartoznak hozzá: Belgium, Csehország, Egyesült Királyság, Japán, Kanada, Lengyelország, Magyarország és Németország.

 

 Magyarország


Dr. Páncsity Mira Ágnes
Country Manager, Ayming Magyarország

Dr. Páncsity Mira Ágnes nemzetközi és adójogi tanulmányait Franciaországban és Magyarországon végezte. Karrierjét 2007-ben cégjogászként kezdte az Alma Consulting Group nemzetközi igazgatóságán Franciaországban, később magyarországi projektvezetőként és operatív igazgatóként folytatta munkáját.

2013-ban nevezték ki az Alma Consulting Group magyarországi Country Managerének, és ezt a posztot tölti be az Alma Consulting Group és a Lowendalmasaï egyesülését követően létrejött új cégben, az Aymingben is.