Figyelmünk középpontjában az Ön teljesítménye áll

Az Ayminget választani annyit tesz, mint egy olyan szakértői csapattal dolgozni, amelyik tökéletesen tisztában van az üzleti teljesítmény fontosságával, amelyik az igényeinek megfelelően nyújt magas hozzáadott értéket, és amelyik képes előre felkészülni az emberi erőforrásokkal, az adózási terhekkel, a működési költségekkel vagy az innováció és K+F finanszírozással (akár közvetett, mint pl. a K+F adókedvezményekkel, akár közvetlen pályázati támogatással) kapcsolatos várakozásokra.

Multidiszciplináris szakértői csapat a projekt teljes idejére

Az Ayming a legfelkészültebb tanácsadókkal áll rendelkezésre a projekt teljes ideje alatt, olyan szakértőkkel, akik tökéletesen ismerik ügyfeleink tevékenységét, piaci környezetét és versenyképességi nehézségeit, valamint globális és stratégiai szemléletet tudnak nyújtani minden projektben.

Egyedülálló nemzetközi módszertan

Az Ayminggel való együttműködés biztosítja, hogy a teljesítménynövelés minden forrása azonosításra kerüljön. Szakértőink folyamatosan monitorozzák az ügyfeleink piaci környezetével és a projektjeikkel kapcsolatos változásokat.

Az Ayming nemzetközi szakértői háttere 14 országban - Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Japánban, Kanadában, Kínában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Portugáliában és Spanyolországban - áll ügyfelei rendelkezésére.