Magas hozzáadott értékű tanácsadás

Mit vállalunk? Szakértelem, rendelkezésre állás, felelősség és előrelátás ügyfeleink teljesítményének szolgálatában

 

Folyamatos figyelemmel ügyfeleink elvárásaira, a teljesítménynövelő üzleti tanácsadás terén nyert harminc év tapasztalatával innovatív és értékteremtő szolgáltatási kínálatot dolgoztunk ki, amely megoldást nyújt mai és jövőbeni egyedi igényekre is.

Adózás és Innováció

K+F és innovációs tevékenységek finanszírozása: közvetlen és közvetett támogatások

Szakértőink gondoskodnak róla, hogy a saját tevékenységben végzett kutatás-fejlesztési tevékenységek után járó társasági adó, helyi iparűzési adó és innovációs járulék, valamint egyéb kedvezményeket ügyfeleink biztonságosan tudják igénybe venni.

  • Pályázatok

Legyen szó közvetlenül európai uniós, európai uniós társfinanszírozású vagy hazai finanszírozású támogatásról, szakértőink segítenek a lehetőségek közötti eligazodásban, a legmegfelelőbb projektek kiválasztásában és a pályázat teljes lebonyolításában.

Ingatlanok adó- és járulékterheinek csökkentése

Szakértőink segítenek abban, hogy az ingatlanok szerzéséhez és fenntartásához kapcsolódó illeték- és adóterhek csak a szükséges mértékben kerüljenek megfizetésre.

 

HR Performance

Cégcsoportunk nemzetközi szinten több mint 30 éve foglalkozik munkáltatói költségek vizsgálatával és optimalizálásával. Ennek köszönhetően a releváns igények és trendek alapján, nemzetközi elvárásoknak is megfelelő színvonalon, európai szinten egyedülálló tudásbázisra alapozva, de a magyarországi specialitásokat is szem előtt tartva dolgoztuk ki HR szolgáltatási portfóliónkat, amelyet összefoglalóan HR Performance-nak nevezünk.